psicoleg-online-en-linia-barcelona-dolor-de-cap-ansietat-fobia-depressio-problema-infantil-adult

Émora | No aguanto més aquest mal de cap, serà per l’estrès que sento? – Relat de Montse, per Émora Psicòlegs online a Barcelona

emora-psicologos-contacto-twitter    emora-psicologos-contacto-instagram    emora-psicologos-contacto-linkedin

emora-psicologos-contacto-spotify   emora-psicologos-contacto    emora-psicologos-contacto-youtube

El següent relat està inspirat en fets reals:

psicoleg-online-barcelona-terapia-psicologica-mal-de-cap-estres-ansietat-fobia-por-joves-adult-familia-psicologia-infantil-nens

05.04.2020 – 19:43. Porto temps pensant-ho, però avui per fi he decidit a escriure al meu diari. Aquest que portava agafant pols a la tauleta de nit des de fa molt de temps. Encara que no serà possible que ho faci cada dia per la meva falta de temps, he decidit trobar un forat cada diumenge per escriure-hi i explicar una mica sobre la meva vida en general. Espero recordar-me’n cada setmana, perquè la veritat que estic bastant despistada i no tinc ganes de res… Crec que escriure és una manera que tinc de desfogar-me. Realment no sé què em passa, però no em trobo bé. He anat a nombrosos doctors a Barcelona per a que estudiïn aquest mal de cap que m’envaeix dia sí i dia també. Em comenten que aquest dolor pot ser causat per cefalea tensional o migranyes. Tinc la sensació que no estic aprofitant el temps perquè el dolor m’ho impedeix, sincerament no sé a qui acudir per alleujar aquest malestar…

12.04.2020 – 22:55. Sí, gairebé se m’oblida, però aquí estic de nou. Aquesta setmana ha estat una bogeria a la feina. M’he sentit molt atabalada perquè a finals de setmana no arribava als objectius i sentia que s’acostava el moment d’anar-me’n al carrer. Sort que hi he arribat, però sento massa pressió i no sé com portar millor l’ansietat. Estic passant per una temporada en que sento molt d’estrès, estic desbordada per la feina i crec que això afecta negativament a la meva salut. Què he de fer?… No em trobo amb forces com per fer res, crec que és el moment d’apagar els llums, en aquest instant tot es queda en silenci i, encara que al principi em costa dormir, una vegada estic dormint, el dolor i les preocupacions desapareixen.

19.04.2020 – 20:30 pm. Aquesta setmana he estat una mica millor, he pogut mirar als objectius d’una altra manera, la feina ha estat present al meu cap, però no m’he atabalat contínuament. Noto que l’atabalar-me més és contraproduent i fa que el meu rendiment laboral sigui inferior. A més, m’he sentit bastant recolzada pels meus companys de feina, ja que ells van notar que estava de baixada. Sobretot, em va ajudar molt la Laia, una gran companya amb la qual solc coincidir gairebé tots els dies. Ella em va donar una empenta d’aire fresc, em va tranquil·litzar, em va animar i em va convidar divendres a sopar a casa seva. Vam passar una nit estupenda, tant de bo hi hagués més dies així… He notat una millora en el meu mal de cap i sobretot en els músculs del coll, és com si tingués menys tensió al meu cos. És una gran notícia, seguim parlant diumenge vinent!

26.04.2020 – 23:58. Sincerament avui no anava a escriure, però no puc dormir i vaig a provar sort a veure si escrivint m’entra son. En aquesta setmana tot són males notícies. Quan semblava que tot anava sobre rodes, i fins i tot quan el mal de cap anava disminuint, de cop tot s’ha tornat a torçar. Dimarts es va creuar pel meu camí un client que tenia un mal dia i que volia arruïnar el meu dia també. I així va passar, vaig acabar amb una crisi d’ansietat per la situació que es va generar. No em ve de gust recordar-ho, però no et pots ni imaginar lo malament que ho vaig passar. El meu cap no em va donar suport i això em va doldre molt. Sé que puc cometre errors perquè no sóc perfecta, però cada dia intento fer el millor que puc… tinc molta por que no valorin el meu esforç i, sobretot, a perdre la meva feina, ho necessito, si ho perdo no sé com faré per pagar totes les meves despeses… Desitja’m sort per aquesta setmana, tard o d’hora espero sortir d’aquest forat.

03.05.2020 – 19:12. Hola! No podia esperar a escriure aquesta nit. Porto bones notícies. Aquesta setmana estic com feia temps que no estava, no entenc molt bé com estic tan bé tan ràpid, però em trobo fenomenal. Realment penso que sóc com una muntanya russa emocional, setmanes en que caic fins al terra i d’altres en les que pujo fins als núvols. Però la veritat és que quan estic als núvols em trobo genial. El mateix dilluns, i després de la pressió d’algunes amigues, vaig decidir buscar ajuda psicològica per trobar-me millor. No em venia de gust haver de sortir de casa, així que vaig buscar un psicòleg en línia a Barcelona que pogués parlar en català amb mi. D’aquesta manera m’expresso millor i és una cosa que preferia. Vaig trobar l’entrevista d’una psicòloga que em va cridar molt l’atenció i vaig decidir demanar cita en línia amb ella. El primer dia estava bastant espantada, però des d’aleshores hem estat treballant juntes i he aconseguit, durant la setmana, trobar-me millor. Puc dir que el meu mal de cap ha millorat bastant en aquest espai de temps, que la manera en que em prenc les coses ha canviat (encara que sigui una miqueta) durant aquests dies, i gràcies a la seva ajuda he après noves maneres de comportar-me que m’han ajudat molt en el dia a dia. Sincerament em trobo bé, i espero que aquest estat s’allargui bastant pel suport que rebo de la meva psicòloga.

psicolegs-online-barcelona-terapia-psicologica-mal-de-cap-estres-ansietat-fobia-joves-adults-familia-nens

Mayo 2020

Émora Psicólogos Online para Jóvenes, Adultos y Familias en Barcelona

Barcelona.

Teléfono: 672 79 94 03

– Escrito por Alicia Jiménez, Psicóloga del Equipo de Émora.

– Con la colaboración de Laura Davins, Psicóloga en Émora en Barcelona.

En nuestro Blog de Psicología (#RegálatePsicología) y en nuestras redes sociales, cada día compartimos contenido psicológico que puede interesarte. Te animamos a seguir nuestras cuentas:

emora-psicologos-contacto-twitter    emora-psicologos-contacto-instagram    emora-psicologos-contacto-linkedin

emora-psicologos-contacto-spotify   emora-psicologos-contacto    emora-psicologos-contacto-youtube

psicologo-tres-torres-barcelona-les-corts-sarria-infantil-familiasÉmora | Psicólogos en Coslada para Jóvenes, Adultos y Familias

psicologo infantil coslada, psicologo coslada, psicologo adultos coslada, psicologo ansiedad, psicologo depresion, terapia pareja, psicologia infantil coslada, psicologia coslada

Avenida de la Constitución, 85, Portal 6, 1º-1

Madrid

,

28823

91 495 62 82